13 maart 2015
Category: Waterontkalker
13 maart 2015,
 0

Met een waterontharder op basis van zout zorgt u ervoor dat uw water echt fris en schoon is. In het water dat u gebruikt zit calcium en magnesium. Daardoor wordt het ‘hard’. U kunt dit voorkomen door het water te ontkalken. Dat kan met behulp van onze waterontharders. U zult merken dat het u veel oplevert. U hoeft minder schoonmaakmiddelen te gebruiken, want het water is schoner. U hoeft uw portemonnee niet langer te trekken voor reparaties die moeten worden verricht vanwege kalkirritatie. Baden, douchen of wassen met kalkvrij water is beter voor uw huid. Daar komt dan nog eens bovenop dat de waterontharder bijdraagt aan een beter milieu.

Aqua Comfort staat bekend als een betrouwbaar en gereputeerd bedrijf. We hebben in de loop der jaren lovende kritieken ontvangen van kenners uit de branche voor onze waterontharders. en de enthousiaste reacties van onze klanten zijn een steun in de rug. Het stimuleert ons alleen maar meer om onze dienstverlening op niveau te houden. Zie hier meer over:

  • Waterontharding
  • Osmose
  • Overige producten

Meer weten over onze waterontharder op basis van zout of ons bedrijf? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *