Wat vinden klanten van “Aqua Comfort”

Hieronder staan diverse recensies zoals wij die binnenkregen nadat een machine bij de klant is geplaatst. Wij laten hier om begrijpelijke reden geen adresgegevens zien maar als u wilt kunt u met deze klanten contact opnemen.

Deel jouw ervaring met onze bezoekers!

Recensie schrijven

Correcte service, fijne uitleg en alles gewoon netjes. Wat een ervaring heerlijk zacht water. Het douchen is een genot en inderdaad veel minder schoonmaakmiddelen nodig en geen kalkaanslag meer. Het kost een paar centen maar dan heb je ook wat!!! Echt voor iedereen aan te bevelen.
Fam. Dikkeschei Wierden


Het feit dat er schoon water zonder kalk uit de kraan komt en alle voordelen die dat met zich meebrengt. Ben erg tevreden, over de benaderingswijze, de demo, de plaatsing en het resultaat. Ik heb ondertussen meerdere mensen geënthousiasmeerd.
Tiemke


Wij hebben, wonend in Maastricht waar het water hard is, een waterontharder door Aqua Comfort laten plaatsen. De loodgieters welke de installatie plaatsten waren uiterst correct, bekwaam en hadden een goed oor voor onze wensen. Het apparaat zelf voldoet meer dan we dachten. Echt zacht water is niet alleen fijn door het ontbreken van het kalk, met alle bekende voordelen, maar ook de douche en nu veel aangenamer. Het is even een investering, maar ik kan en zal het iedereen aanbevelen om het te overwegen.
Fam. Thurlings Maastricht


De duidelijkheid, eerlijkheid en de overtuigende demonstratie die bij ons thuis werd gegeven. Ook de montage verliep vlekkeloos en snel. KLASSE!!!!
Sinds 2 weken kunnen wij genieten van een AmySoft waterontharder. Gewoon geweldig!!! Ik heb geen jeuk meer op m’n hoofd en huid en wij verbruiken vele malen minder aan shampoo en zeep. Ook onze vaatwasser en wasmachine verbruiken veel minder wasmiddel en de resultaten zijn uitstekend. De kalkaanslag op b.v. glazen is nu al verdwenen. Ook de glazen douchedeur blijft perfect schoon. Dit hadden we veel eerder moeten doen. Voor ons absoluut de investering waard!!! In een gebied met een waterhardheid van 10 zullen wij alle voordelen van de AmySoft aan zoveel mogelijk mensen vertellen.
Hanka Nowakowski


We hebben nu 1 jaar de amysoft. Ik kan niet meer zonder ik heb geen jeuk meer, mijn huid ziet er nu veel beter uit. Ik gebruik weinig of bijna geen schoonmaakmiddelen meer en voor de vaatwas voldoet 1 theelepeltje poeder. Moest ik in het verleden elke 2 week mijn douchecabine ontkalken nu volstaat een doekje erover en het glimt. En dit geldt voor de waterkoker, senseo ect ect. Mijn haar is super zacht en ik gebruik een druppel shampoo ook doucheschuim ect gaat wel 3x langer mee. Ik wil niet meer zonder!!! Karst bedankt!! voor advies en service.
Dineke Bakker


Een duidelijke en eerlijke uitleg over het product en de verwachte levensduur en garantie. We zijn zeer tevreden en blij dat we deze stap genomen hebben met al zijn voordelen voor nu maar ook voor de toekomst (levensduur apparaten en kalkvrije leidingen). Ook de aanwezigheid van een koolstoffilter doet ons deugd. En nu genieten van heerlijk schoon en zuiver water ! Zou het iedereen willen aanbevelen.
Fam. ter Brake


Dat het product brengt wat ervan wordt gezegd. De hele werkwijze, zowel voorlichting als installatie is in één woord super.
Fam. Kuizenga


Dat we eindelijk verlost zijn van de kalk en dat we vrijwel geen omkijken meer hebben naar het bijvullen van de zoutvoorraad. Na drie partijen voor waterontharders te hebben uitgenodigd, hebben we uiteindelijk gekozen voor Aqua Comfort, omdat de prijs-kwaliteit verhouding goed was en omdat we ook voor het koolstoffilter zijn gevallen. De montage gebeurde binnen een week en werd uitermate vakkundig en verzorgd uitgevoerd. Tot nu toe hebben we nog geen moment spijt gehad van onze keuze voor kalkvrij water.
Fam. Egging


Op vakkundige wijze is ons het produkt aan de keukentafel gedemonstreerd. Met verschillende proefjes is ons duidelijk geworden wat de voordelen zijn het filtersysteem van het leidingwater. Dezelfde avond kregen we een heldere en duidelijke offerte aangeboden. Toen we hier na enige dagen op ingingen was de plaatsing zo geregeld. De vakkundige monteur heeft de machine keurig geplaatst. Wij zijn eigenlijk het meest tevreden over het uiteindelijke resultaat: namelijk helder, zuiver drinkwater uit de kraan. Top geleverd en geregeld. Wij kunnen het zeker aanbevelen.
Fam. Voortman


Duidelijke en deskundige uitleg en vakkundige plaatsing van het apparaat. De eerste resultaten zijn er reeds: teveel waspoeder gebruik in de wasmachine en het vlekkeloos opdrogen van de spiegel in de badkamer. Verder laten we ons verrassen wat voor voordelen er nog komen, we hebben er vertrouwen in.
Via mondreclame werd ik bekend met jullie product. Reeds einde van de vorige eeuw had ik reeds een systeem in de keuken voor het ontkalken van de leidingwater. Beviel ons toen zeer goed door oorzaken vertrouwden we het filter niet meer, daarna ook niet meer gebruikt. Maar toen ik hoorde van jullie systeem was ik snel verkocht. Na het prettig bezoek en goede uitleg van de vertegenwoordiger was de bestelling snel geplaatst. En de levering en plaatsing van het apparaat was ook zeer snel daarna.
Fam. G. Weideveld


Geen kalk meer op alle artikelen in huis. Tijdens het afwassen oppassen dat de breekbare vaat niet door de vingers glipt omdat het nu zo glad is. Top product had ik eerder moeten kopen, ondanks dat ik er jaren als onderhoudsmonteur mee te maken had er geen aandacht aan besteed . Maar nu wij hem hebben is het een onmisbaar produkt geworden. Alles glanst je tegemoet, en de vaatwasser die na ik dacht kapot was, is door het gebruik van onthard water weer normaal gaan werken. Dus is er in de meganieka van de machine weer wat kalk opgelost zodat hij weer normaal wast.
Fam. B. Smit


Zeer goede uitleg, zeer vriendelijk en niet opdringerig, laat een goed gevoel achter waardoor tot aanschaf over gegaan, montage zelf gedaan, zeer simpel en goed te doen, word door ons zeer aanbevolen.
groet Fam. Beijen


Het is fijn dat we onze apparaten niet meer hoeven te ontkalken. Het scheelt ook een hoop schoonmaken in de douche, waar kalkafzetting tot het verleden behoord. Blij met de afwezigheid van kalk in ontwater. Zo hoeven we minder schoon te maken en hoeven onze apparaten niet meer ontkalkt te worden! Het apparaat werd snel geplaatst en voldoet aan alle verwachtingen. Prima service.
Rosmely van Driel


Heerlijk kalkvrij water. Omdat wij al enkele jaren een waterontharder hebben en er zeer tevreden over zijn heeft onze zoon er ook één aangeschaft maar met koolstof filter. Baas boven baas, he. En dat we beiden zaken doen met Aquacomfort zegt iets over de goede service.
R. Frinking


Goede informatie, duurzaamheid, garantietermijn en servicegericht. Onderbewust al lang met de gedachte geleefd dat het wel erg prettig zou zijn om ontkalkt en gezuiverd water te hebben in huis maar er nog nooit toe gekomen om actie te ondernemen. Door een toevalligheid liepen wij dit voorjaar Karst tegen het lijf die ons zoveel argumenten gaf om wel tot een besluit te komen dat we inmiddels een week geheel overtuigd, voorzien zijn van ontkalkt water. Naast de door anderen genoemde bevindingen, die we zeker kunnen beamen, merk je ook dat de keramische kranen al soepeler gaan lopen en langzaamaan het ontkalkingsproces in diverse apparatuur op gang komt. Bespaart de investeringen in ontkalkingsproducten, glansmiddel etc. en maar zeker ook in hoeveelheden zeepproducten. Wastafels en gootsteen blijven schoner en natuurlijk douche en bad. Dat ook hormoon- en medicijnresten uit het drinkwater gefilterd worden door het koolstoffilter is in ieder geval een goed gevoel al merk je dat natuurlijk niet bewust. Lijkt een goede investering voor de lange termijn. Installatie was keurig en geheel volgens onze wensen uitgevoerd.
Reg Reddingius


De klantvriendelijkheid en de vakkundigheid vallen bij ons zeer in de smaak! Door het bekijken van de site zijn wij overstag gegaan om een ontkalker aan te schaffen. Verder zijn wij zeer tevreden over de behandeling en de afwerking van de ontkalker. Het is heerlijk om na het douchen geen kalkvlekken meer te hebben. Wij hebben zeker geen spijt en hopen hier nog vele jaren van te genieten!
Yvon Kuijpers


Wij hebben de waterontharder aangeschaft voor onder andere eczeemklachten. Hoewel de klachten niet helemaal weg zijn, zijn we erg blij met de aanschaf. Het zachte water is beter voor de huid. Je merkt het verschil pas als je de waterontharder daadwerkelijk hebt. Daarnaast is er veel minder zeep en schoonmaakmiddel nodig. Bijkomend voordeel is dat je geen kalkaanslag meer hebt. Het water is ook nog eens gezonder door het filter. Wij zijn er blij mee!
H. Eshuis


De tijd die door Karst werd genomen om de werking van de waterontharder uit te leggen. Wij vinden het ontharde water erg fijn in gebruik. Ook is het prettig te weten dat er door het ingebouwde actieve koolfilter geur-, kleur-, en smaakstoffen, hormoon-, en medicijnresten, landbouwgif e.d. uit het water wordt gehaald. Het wasgoed voelt na het wassen heerlijk zacht aan en er is veel minder waspoeder nodig. Ook kunnen we veel minder zeep en shampoo gebruiken tijdens het douchen en de haren voelen zachter, minder pluizig aan. De douche, wastafels, aanrecht zijn veel makkelijker schoon te houden door het ontharde water.

Wij hebben sinds 17 september 2013 een ecowater systems waterontharder. Karst is bij ons thuis geweest om de werking van de waterontharder uit te leggen. Fijn dat hier alle tijd voor was. De verzending van de waterontharder was goed geregeld. Ook prettig dat Karst er bij was om de waterontharder in werking te zetten.
Fam. J.G. Burger


Zeer goede en uitgebreide en eerlijke uitleg. ‘k Had deze keer eens goed onderzoek gedaan (tegen mijn impulsieve gewoonte in) en uiteindelijk twee aanbieders uitgenodigd. Karst Rodenstein van Aqua Comfort, sprong er verre bovenuit. Zijn zorgvuldige manier van uitleg, geduldig en helder beantwoorden van nog weer vragen, de jaren (90) lange ervaring en gedegen onderzoeken van het bedrijf waar dit gemaakt wordt. De manier waarop er met het zout wordt omgegaan in de machine. En dat er ook nog een koolstof filter in het masjien zit, vond ik helemaal top. Daardoor worden ook allerlei medicijnen, landbouwgiffen e.d. wat eventueel in het drinkwater terecht zou kunnen komen eruit gefilterd. En de manier waarop Karst de begeleiding gedaan heeft bij de aanleg, was helemaal petje af! Nu geniet ik van heerlijk zacht drinkwater, een heerlijk zacht bad, de was die weer helderder, witter en zachter is (zonder wasverzachter) en het wennen dat ik veeeel minder zeep hoef te gebruiken. Kortom in mijn ogen is dit echt de allerbeste water onthardingsfirma!!
Mw. L. Sevens


Goede voorlichting en correcte afhandeling. Duidelijke website, gevolgd door persoonlijk advies. Montage keurig verlopen: zowel qua afgesproken tijdstip als uitvoering. Niets dan lof !
Fam. J.H. Heerze


Het ontkalkte water is een verheerlijking vergeleken bij de situatie voor we het apparaat kregen.Tijdens het eerste telefonische contact werd een afspraak gemaakt, daarna snel geleverd en gemonteerd. De demonstratie met uitleg was perfect en over de installatie ook alleen maar lof. Ik zou Aqua Comfort aanbevelen aan vrienden en kennissen.
Fam. H. Klunder


De snelle afhandeling, de duidelijke uitleg, de goede service, de netheid van werken. Over het product zijn we zeer tevreden. Naar ons idee is de prijs-kwaliteitsverhouding goed. Wij zijn zeer tevreden over de waterontharder. Er is nergens meer kalkaanslag. Het scheelt veel schoonmaakwerk en tijd en je hebt veel minder schoonmaakmiddelen e.d. nodig. Tevens is het een behoud voor de apparatuur. Wij kunnen het iedereen aanbevelen. Ook zijn wij zeer tevreden over de montage.
Fam. R.R. Leydecker


Na uitvoerige en zeer duidelijke uitleg, zeker geen opdringerige verkoop, hebben wij een ontharder aangeschaft. Service / installatie en de ontharder zelf zijn boven verwachting! Van harte aanbevolen.
Fam. C. Foekens


Het product voldoet helemaal aan onze verwachting. De service is goed. De voorlichting is duidelijk en geeft een vertrouwd gevoel. We zijn erg blij met de waterontharder. We kregen vooraf een hele duidelijke uitleg en demonstratie. De kalk verdwijnt echt, zelfs uit aangetaste glazen. Het water is heerlijk zacht, zowel om te drinken als verder in gebruik. En het gebruik van zeepproducten neemt erg af. De service is erg goed. De nota hoeft pas betaald te worden als de klant 100% tevreden is.
Fam. G. Groeneveld


Wil wel een groot compliment aan uw monteur Dhr Plezier maken voor het vakkundig plaatsen van de waterontharder, een kleine reparatie niet voorzien heeft hij probleemloos opgelost een geweldige inzet tonend over de gehele dag. Ik ben daarover zeer tevreden.
JJM van Gelderen


De ontharder voldoet volledig aan hetgeen de adviseur heeft voorspeld. Op een beurs in Utrecht zijn wij in contact gekomen met Aqua Comfort en na een kort gesprek op de beurs en een bezoek van een adviseur thuis hebben wij een ontharder aangeschaft. Geweldig. Eindelijk zijn wij verlost van die rotkalk. Kortom, wij zijn zeer tevreden en zullen het zeker verder vertellen. Groetjes,
Fam. de Vries


Eco Waterverzachter is een prima apparaat. Het water is zachter, maar bovenal is de kalkaanslag uit ons huis verdwenen. Zeer aan te bevelen!
Fam. Karsmakers

Deel jouw ervaring met onze bezoekers!

Recensie schrijven