13 maart 2015
Category: Waterontharder
13 maart 2015,
 0

Bent u van plan om een waterontharder aan te schaffen? Het is dan verstandig om verschillende waterontharders met elkaar te vergelijken. Zo biedt Aqua Comfort  u namelijk meerdere waterontharders. Wanneer u ze met elkaar gaat vergelijken, zult u er al snel achter komen welke waterontharder wel, en welke waterontharder niet geschikt voor u is.

Omdat grote en kleine gezinnen gebruik willen maken van waterontharders, leveren wij verschillende modellen waterontharders. Bij het vergelijken van deze waterontharders zult u zien dat er onderling verschil zit in grootte tussen bijvoorbeeld de harsinhoud en de zoutvatinhoud. Naast dit verschil in capaciteit, verschillen de modellen ook in grootte. Zo is het kleinere model de ESM15 zeer geschikt voor kleine gezinnen en zijn de modellen ESM18, ESM25 en ESM42 bij uitstek geschikt voor grote gezinnen. In onze brochure vindt u alle specificaties van de waterontharders en kunt u ze eenvoudig met elkaar vergelijken.

Voor advies, meer informatie of een prijsaanvraag met betrekking tot onze waterontharders, kunt u vrijblijvend contact  met ons opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *